Kirjaudu sisään

Miten pääsen alkuun? 10min

Liittyminen FREE! Kevytyrittäjäksi on ilmaista. Emme myöskään veloita palvelussa olemisesta eikä liittyminen sido sinua mihinkään. FREE! ottaa palvelustaan 4 % palvelumaksun, joka mahdollistaa palvelumme toiminnan. Palvelumaksun maksat vasta, kun asiakkaasi on maksanut laskusi.

  1. Rekisteröidy laskutuspalvelun käyttäjäksi
  2. Suorita toimeksianto
  3. Lähetä lasku laskutuspalvelun kautta
  4. Saa palkkaa tilillesi

Miten saan toimeksiantoja?

Kevytyrittäjä hankkii itse asiakkaansa eli toimeksiantajansa. Laskutuspalvelut eivät etsi ja sovi kevytyrittäjän puolesta toimeksiantoja eivätkä toimi henkilöstöpalveluyritysten kaltaisesti. FREE! Talent on kohtauspaikka itsensätyöllistäjille ja toimeksiantajille. Talentissa kuka tahansa voi ryhtyä myymään palveluitaan, oli sitten opiskelija, yrittäjä, työtön tai työssäkäyvä. Toimeksiantajat voivat jättää avoimia toimeksianto pyyntöjä eli myynti-ilmoituksia alustalle, joihin tekijä(t) voivat hakea. Tekijöiden täytyy vain ilmoittaa oma tunti/urakkahintansa sekä pienehkö kartoitus siitä, miksi juuri heidät tulisi valita toimeksiannon tekijäksi. Talentissa on mukana jo yli 700 itsensätyöllistäjää kymmeniltä eri toimialoilta.

Kaikkien meidän lähipiirissä on mielettömän paljon osaamista, jota voisi hyödyntää enemmänkin. Moni tekee päivätyönään yhtä asiaa, mutta osaisi tehdä miljoonaa muutakin. Toinen taas tarjoaa jo palveluitaan yrittäjänä, mutta monet potentiaaliset asiakkaat eivät vielä tiedä hänestä. Meidän ajatuksenamme on luoda mahdollisuuksia molemmille halusit sitten kokeilla jotain ihan uutta tai löytää lisää asiakkaita jo olemassa olevalle palvelullesi tai osaamisellesi, FREE! Talent on tukenasi!

Meitä innostaa erityisesti ajatus nopeasta kokeilemisesta. Moni yritysidea jää pöytälaatikkoon, mutta me haluamme madaltaa kynnystä niin paljon, että hulluakin ideaa on helppo kokeilla ja katsoa, miten se toimii.

Itsensä markkinoiminen voi tuntua hankalalta ja aikaa kuluttavalta hommalta, mutta FREE! Talent on sinua varten helpottamassa asiakashankintaasi uudella tavalla. Miksi? Tiedät varmasti sen, että asiakkaat etsivät palveluita jatkuvasti yhä enemmän internetistä ja omat kotisivut hukkuvat helposti hakusanojen massaan. Asiakkaana joudut koluamaan useita internetlähteitä ja täyttämään yhteydenottolomakkeita tietämättä välttämättä edes hintaa. Entä jos palvelut tuotaisiin yhteen helposti löydettävään paikkaan, jossa näet hinnan sekä sijainnin heti ja yhteydenotto palveluntarjoajaan onnistuu vaivattomasti? Sitä varten on FREE! talent.

Toimeksiantajalle

Yksinäinen tekijä hukkuu helposti internetin tarjontaan. FREE! Talent tekee kykyjen löytämisestä huomattavasti helpompaa. Etsi sopiva tekijä juuri sinun tarpeisiisi. Olemme tottuneet etsimään erilaisia palveluita, kuten remonttiapua, siivousapua tai muuttoapua googlettamalla. Monesti nettisivujen pohjalta emme kuitenkaan tiedä minkälainen palveluntarjoaja on kyseessä.

Totuus on kuitenkin se, että googlesta ensimmäiset hakutulokset menevät niille, jotka ovat parhaita markkinoimaan eikä niille, jotka ovat parhaita työssään. Tästä syystä FREE! Talentista voit löytää sellaisia osaajia, joita et muuten välttämättä löytäisi.

Vertaile tekijöitä hinnan ja sijainnin mukaan. Voit myös katsoa tekijöille annettua palautetta ja valita parhaat arvostelut saaneen tekijän. Olet varmasti kuullut jonkun kysyvän, että tunteeko joku luotettavan tai edullisen lastenhoitajan, maalarin, siivoojan tai valokuvaajan? FREE! Talentissa pystyt muutamalla klikkauksella vertailemaan usean palveluntarjoajan hintoja ja taustatietoja.

Toisten työllistäminen ei ole ikinä ollut niin helppoa kuin tänä päivänä. Talentin kautta löydät sopivan palveluntarjoajan muutamalla klikkauksella ja palvelun maksaminen tapahtuu vaivattomasti jälkikäteen lähetettävän laskun kautta. Kaikki FREE! Talentin myyjät on opastettu käyttämään laskutukseen joko omaa yritystä tai laskutuspalvelua, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia harmaasta taloudesta tai työnantajan velvoitteista, kuten vakuutuksista ja eläkemaksuista.

Luo ilmainen tili, seuraa edistystä ja lunasta palkinnot!

Tämä sisältö on vain jäsenille

Aloita kevytyrittäminen jo tänään!

Rekisteröidy facebookilla